0
© 2016 Haute Cup., All Rights Reserved
PROTECTIA CONSUMATORILOR - ANPC - Info Consumator: 0800-080999 - www.anpc.gov.ro
Dezvoltat de Touch Media
Contul meu
Ai deja cont?
Ai uitat parola?
Recuperare parola
Intra in cont
Bine ai venit, monentan nu esti logat.
Exista doua posibilitati.
Sa cumperi produse ca utilizator neautentificat
Realizare cont nou
Dureaza 30 de secunde sa iti faci un cont
Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului
Cosul de cumparaturi
Cosul dumneavoastra este gol.
Prajitorie

Am deschis prajitoria din pasiune si din dorinta de a oferi un produs premium din punct de vedere calitativ. Cafea de specialitate, prospat prajita, atent selectionata. Astfel importam boabele de cafea verde din toate colturile lumii, alegem doar soiurile cele mai bune, ceea ce ne permite sa le prajim light spre mediu, tocmai pentru a le evidentia aromele specifice.
Lucram cu un prajitor olandez, Giesen, acesta fiind considerat unul din cele mai bune prajitoare din lume. Know-how-ul l-am dobandit prin cursuri de specialitate in Londra si Bucuresti si prin ani de experienta. Am experimentat diferite origini de cafea, diferite metode de procesare, punand accent pe tipul solului pe care cresc cafelele, microclimatele fiecarei regiuni in parte si variatiile de la an la an, altitudinea de crestere si multi alti factori. Prajim in loturi mici pentru un control bun al profilului de prajire si nici un lot nu paraseste prajitoria fara sa fie testat in prealabil.
Nu folosim nici un fel de arome adaugate cafelelor noastre. Notele pe care le regasiti in fiecare punga de cafea (si in ceasca) le folosim sa descriem fiecare cafea in parte si nuantele care o acompaniaza.
Livram in toata tara atat pentru acasa cat si pentru segmental HORECA, la cel mult 5 zile de la data prajirii.

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.